17.4 C
Linköping
söndag, juli 21, 2024

BLÅLJUS: inbrott, fylleri och misshandel

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län. Polisen har hanterat ärenden kopplade till fylleri samt gjort diverse rutinmässiga kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

En gripen efter misshandel i bostad
Runt klockan 23:30 får polisen in uppgifter om en misshandel som ska ha ägt rum i Ekängen i Linköping. Polispatrull rycker ut till en bostad i området där man kan lugna ner situationen. Efter att ha undersökt vad som inträffat grips en man i 45-årsåldern misstänkt för misshandel av en kvinna. De inblandade personerna har någon form av relation till varandra. Den drabbade kvinnan ska ej skadats allvarligt i samband med händelsen.

Inbrott i Motala
Strax före klockan 02:00 får polisen kännedom om ett inbrott i en simhall i centrala Motala. Enligt uppgifter från väktare ska någon tagit sig in på baksidan genom att krossa ett fönster. Polis kommer till platsen och söker igenom byggnaden som då är tom. Det är okänt om någon lyckats tillgripa något från byggnaden. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas. Ingen är misstänkt.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral öst har hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det har...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län under natten. Inga allvarliga händelser...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län. Man gripen för misshandel Strax efter 20:00...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
17.4 ° C
18.1 °
15.6 °
88 %
3.6kmh
0 %
sön
26 °
mån
25 °
tis
23 °
ons
24 °
tor
19 °