22.1 C
Linköping
lördag, juli 20, 2024

Midsommaraftonens bråk och skadegörelse

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 130-tal ärenden som rör Östergötlands län under midsommarnatten.

Fick sten genom rutan
Strax efter klockan 23:00 får polisen information om att en person ska ha vaknat av att någon kastat in en sten genom rutan i dennes bostad. Detta ska ha inträffat i Malmslätt utanför Linköping. Polisen kommer till platsen där man kan konstatera att minst två stenar kastats genom en ruta in i bostaden. Man har efter händelsen sökt misstänkta, men ingen är anträffad. En anmälan gällande skadegörelse är upprättad.

Misshandel i centrala Norrköping
Vid 01:10 larmar SOS om en misshandel som ska ha ägt rum i Strömparken i centrala Norrköping. Där ska en man blivit sparkad i huvudet. När polispatrull kommer dit är den drabbade vaken och talbar. Ingen misstänkt person har anträffats till följd av händelsen. En anmälan gällande misshandel är upprättad.

Bråk i Linköping
Strax före klockan 05:00 får polisen information om ett som ska ha inträffat i anslutning till en bostad på Valla-området i Linköping. Där ska en kvinna blivit slagen av en annan person. Polis kommer till platsen för att undersöka vad som hänt. Ingen inblandad ska ha kommit till allvarlig skada. Ingen har heller frihetsberövats. En anmälan gällande misshandel kommer att upprättas.

Polisen har utöver detta bland annat hanterat ärenden kopplade till fylleri och bråk samt gjort diverse rutinmässiga kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Singelolycka på E4 norrgående

Klockan 14:12 larmar SOS om en trafikolycka som hade inträffat i norrgående körfält på E4 strax söder om Ödeshög. Det rörde det sig om en personbil som voltat på sträckan. Flera personer ska vara drabbade.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral öst har hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det har...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län under natten. Inga allvarliga händelser...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län. Man gripen för misshandel Strax efter 20:00...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
22.1 ° C
22.2 °
21.7 °
64 %
2.1kmh
100 %
lör
22 °
sön
26 °
mån
25 °
tis
23 °
ons
22 °