23.8 C
Linköping
lördag, juli 20, 2024

BLÅLJUS: Viltolyckor och trafikolyckor

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 80-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Polisen haft ärenden om viltolyckor med rådjur, trafikkontroller, trafikbrott samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Bilist körde i diket

SOS-larm om trafikolycka på länsväg 591 klockan 04:47 utanför Åsbo, Boxholm. Enligt larmet ska en bilist ha kört ner i diket och ut på en åker. Föraren, en man i 40-årsåldern, klagade på smärta i en armbåge och fick följa med ambulans till sjukhus för en kontroll. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott kommer skrivas. Föraren ska ha väjt för vilt.

Trafikolycka söder om Ödeshög

En lastbil och en personbil har kolliderade i södergående riktning på E4. Det är ännu oklart om någon drabbad är skadad. Två drabbade i två fordon. Trafiken passerar med reducerad hastighet i ett körfält. En drabbad förs till sjukhus för kontroll. Bägge fordonen kommer att bärgas.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral öst har hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det har...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län under natten. Inga allvarliga händelser...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län. Man gripen för misshandel Strax efter 20:00...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
23.8 ° C
24.4 °
23.2 °
58 %
4.1kmh
67 %
lör
26 °
sön
26 °
mån
24 °
tis
23 °
ons
22 °