15.7 C
Linköping
söndag, juli 21, 2024

Misshandel, misstänkta våldtäkter och fylleri

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 145-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Fullt upp för polisen

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten. Patrullerna har dock haft fullt upp att göra. De har hanterat ett tiotal fall av misshandel. Ett par ärenden med misstänkta våldtäkter. Några fall av anmälda stölder och fyra fall av misstänkta rattfyllerier. Vidare vi arbetat med ett 30-tal fyllerister och samt flera fall av psykisk ohälsa. Till det tillkommer ett antal personer som avvisats och avlägsnats från krogmiljön.

Påkörd person i Åtvidaberg

Polis och räddningstjänst larmades till Prostgatan klockan 17:04 i Åtvidaberg med anledning av en trafikolycka. En kvinna kom av okänd anledning i vägen för en bil och tappade inledningsvis medvetandet. Förhör görs med målsägaren innan transport till sjukhus. Olycksbilen tas i beslag för teknisk undersökning. Rättsläget är ännu inte klart.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral öst har hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det har...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län under natten. Inga allvarliga händelser...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län. Man gripen för misshandel Strax efter 20:00...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
15.7 ° C
16 °
13.7 °
90 %
1kmh
100 %
sön
26 °
mån
25 °
tis
23 °
ons
24 °
tor
19 °