15.7 C
Linköping
söndag, juli 21, 2024

Fylleri, bilinbrott och trafikolycka

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Polisen har bland annat hanterat ärenden kopplade till fylleri samt gjort diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Bilinbrott i Linköping

Strax före midnatt får polisen vetskap om att det gjorts inbrott i flera bilar vid ett företag i Tornby i Linköping. Polis kommer till platsen för att kontrollera vad som hänt. Om gärningerspersonerna fått med sig något stöldgods är i nuläget okänt. Ingen person har frihetsberövats till följd av händelsen. En anmälan gällande stöld/alternativt försökt till stöld genom inbrott har upprättats.

Trafikolycka på E22

Klockan 06:57 larmar SOS om en trafikolycka som inträffat på E22 i höjd med Himmelstalund i Norrköping. Två personbilar ska ha varit inblandade. Det är i nuläget oklart om någon kommit till skada, men ingen ska enligt uppgift behöva ambulans. Polis är på plats och kontrollerar vad som hänt. För närvarande finns ingen brottsrubricering.

Misstänkt bråk

Polisen fick igår larm om ett pågående bråk på Storgatan/Snickaregatan mellan flera personer. Polispatrullerna kontrollerade flera olika personer och konstaterade att ingen person var skadad och att inget brott kunnat upptäckas.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral öst har hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det har...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län under natten. Inga allvarliga händelser...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län. Man gripen för misshandel Strax efter 20:00...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
15.7 ° C
16 °
13.7 °
90 %
1kmh
100 %
sön
26 °
mån
25 °
tis
23 °
ons
24 °
tor
19 °