15.7 C
Linköping
söndag, juli 21, 2024

Stöld, viltolyckor och polisinsats med drönare

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 90-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten. Noterbart är att ett tio-tal viltolyckor inträffat.

Allmänheten var vaken

Allmänheten ögon var vaksamma klockan 05:10 och noterade två män på Gustav Vasas väg i Vadstena. Männen bar på en TV, flera påsar samt golfklubbor. Misstanke hade uppstått om att allt inte stod rätt till. Inringararen gjorde allt rätt och gav polisen bra möjligheter att arbeta. En polispatrull lokaliserade de misstänkta personerna och de delgavs misstanke om stöld samt häleri. Polisen beslagtog godset som de misstänkta bar med sig.

Insats med drönare i Norrköping

Igår genomförde Polisen en planerad insats i Hageby och Navestad med drönare och hundar. Flera poliser, drönare och hundpatrull var på plats i Hageby och Navestad i Norrköping.
Insatsen under eftermiddagen och kvällen utgjorde en brottsförebyggande åtgärd i kampen mot det grova våldet i Norrköping.

Det är viktigt att medborgare som har sett eller hört något som kan vara intressant för polisen tar kontakt med oss. Det kan vara något som sticker ut från det vanliga; ett beteende eller människor som rör sig på platser där det inte brukar vara någon. Kom gärna fram och prata med oss på plats eller ring 114 14.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral öst har hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det har...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län under natten. Inga allvarliga händelser...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län. Man gripen för misshandel Strax efter 20:00...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
15.7 ° C
16 °
13.7 °
90 %
1kmh
100 %
sön
26 °
mån
25 °
tis
23 °
ons
24 °
tor
19 °