15.7 C
Linköping
söndag, juli 21, 2024

Brand i husvagnar och en gripen i falskskyltad bil

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Husvagnsbrand i Hageby

Kockan 04:35 larmar SOS om en brand i två husvagnar och en husbil på en parkeringsplats i Hageby i Norrköping. När polis kommer till platsen kan man konstatera att det är kraftig rökutveckling ur fordonen, men branden kan snart släckas av räddningstjänst. Polisen har inlett en förundersökning gällande mordbrand. Ingen är i nuläget misstänkt för brottet. Brandplatsen har spärrats av och polisens tekniker kommer att undersöka vad som skett.

Två greps i falskskyltad bil

Klockan 23:33 får polisen in uppgifter om personer i en misstänkt bil i Norrköping. Polis kommer till platsen för en kontroll och kan sedan gripa två personer som uppehållit sig vid det aktuella fordonet. De gripna är en man i 40-årsåldern samt en kvinna i 30-årsåldern. Exakt vad som skett är något oklart. De misstänks för märkesförfalskning, häleri, grov olovlig körning samt försök till grov misshandel.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral öst har hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det har...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län under natten. Inga allvarliga händelser...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län. Man gripen för misshandel Strax efter 20:00...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
15.7 ° C
16 °
13.7 °
90 %
1kmh
100 %
sön
26 °
mån
25 °
tis
23 °
ons
24 °
tor
19 °