17.4 C
Linköping
söndag, juli 21, 2024

BLÅLJUS: Arbetsplatsolycka, rånare och fordonstöld

Stulet fordon och rattfylleri

Patrull som klockan 01.09 kontrollerar ett fordon Navestad, Norrköping. Fordonet är stulet och två personer som färdats i fordonet kontrolleras och grips misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel. Föraren, en kvinna i 40-årsåldern, misstänks även för rattfylleri under påverkan av narkotika, i dagligt tal benämnt som drograttfylleri. Bilen är återlämnad till sin ägare under natten. Den andre personen som greps är en man i 30-årsåldern.

Rånare hotade brottsoffer i Norrköping

Klockan 17:11 Polisen blev kontaktad av en ung man som nyss blivit rånad på sin mobiltelefon av ett tiotal delvis maskerade individer. Rånet skedde vid Vasaparken i Norrköping med hjälp av hot med ett vasst tillhygge. Polisen förhör vittnen på platsen för att få fram fler uppgifter. Målsägaren skadades inte allvarligt. En anmälan om rån upprättas.

Har du sett händelsen är du varmt välkommen att höra av dig till polisen.

Arbetsplatsolycka i Norrköping

Klockan 17:49 Polis och räddningstjänst larmades till en adress norr om Norrköping med anledning av en arbetsplatsolycka. En person har vid avlastning av ett fordon av ännu oklar anledning blivit allvarligt fastklämd. Personen är förd till sjukhus.

Polisen har spärrat av platsen för utredning och dokumentation. Förhör görs med vittnen på platsen. En anmälan om kroppsskada genom arbetsplatsolycka är öppnad.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral öst har hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det har...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län under natten. Inga allvarliga händelser...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län. Man gripen för misshandel Strax efter 20:00...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
17.4 ° C
18.1 °
15.6 °
88 %
3.6kmh
0 %
sön
26 °
mån
25 °
tis
23 °
ons
24 °
tor
19 °