17.4 C
Linköping
söndag, juli 21, 2024

Carl Fredrik Graf avslutar sitt uppdrag som landshövding

Nu i sommar den 31 juli avslutar landshövding Carl Fredrik Graf sitt uppdrag som landshövding efter att ha tjänstgjort sedan 2018.

– Jag har meddelat regeringen att jag avslutar mitt uppdrag som landshövding i och med att förordnandet löper ut. Jag trivs mycket bra med att vara landshövding och har kommit att uppskatta Östergötland väldigt mycket. Samtidigt har jag en önskan om en något friare kalender och kunna få en vardag tillsammans med min fru som bor i Halmstad på den gård vi har tillsammans, säger Carl Fredrik Graf i ett pressmeddelande och fortsätter.

– Det känns bra att kunna meddela detta redan nu så att Länsstyrelsen Östergötland kan planera för att ta emot en ny landshövding den 1 augusti. Jag ser samtidigt fram emot att få verka i min roll med full kraft tillsammans med alla kompetenta och trevliga medarbetare på Länsstyrelsen Östergötland och alla andra aktörer i länet i ytterligare sex månader.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral öst har hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det har...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län under natten. Inga allvarliga händelser...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län. Man gripen för misshandel Strax efter 20:00...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
17.4 ° C
18.1 °
15.6 °
88 %
3.6kmh
0 %
sön
26 °
mån
25 °
tis
23 °
ons
24 °
tor
19 °