15.7 C
Linköping
söndag, juli 21, 2024

Urspårad spårvagn, våld i nära relation och påkörd brevlåda

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 70-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Urspårad spårvagn ger trafikproblem

En mindre urspårning har skett av en spårvagn klockan 20:00 på Nygatan/Östra promenaden. Ingen person har skadats men det är en del trafikproblem på platsen.  Spårvagnen har nu kunnat köras iväg från platsen. Trafiken ska ha återgått till normalläge.

Man gripen för våld i nära relation

Polis larmas under eftermiddagen till ett område i centrala delarna av Linköping med anledning av ett bråk. När patrull kommer till platsen anträffar man en man och en kvinna. 

Patrull fattar misstanke om att kvinnan har blivit misshandlad då hon har vissa skador. Kvinnan är förd till sjukhus för kontroll men ska inte vara allvarligt skadad.

Äldre kvinna misstänks för vårdslöshet i trafik

Polispatrull har skrivit en anmälan om vårdslöshet i trafik efter en händelse i Skärblacka under eftermiddagen. Den misstänkta är en kvinna i 70-årsåldern.

Hon misstänks för vårdslöshet i trafik efter att allmänhet sett henne köra ner en brevlåda. Hon uppges också ha underlåtit att sopa bort snö från bilen innan färden.

Inbrott i Norrköping
Klockan 05:53 får polisen larm om ett pågående inbrott i en källare i centrala Norrköping. Allmänhet har hört ljud från aktuell källare, och sedan upptäckt två obehöriga personer i fastigheten. Polis kommer till platsen och kontrollerar de båda personerna. De misstänks nu för stöld genom inbrott efter händelsen.

Stor trafikpåverkan efter olycka norr om Norrköping
Klockan 07:33 larmar SOS om en kollision mellan två personbilar som ska ha inträffat på riksväg 55 i höjd med Graversfors utanför Norrköping. Enligt uppgifter från platsen råder stor trafikpåverkan till följd av olyckan.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral öst har hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det har...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län under natten. Inga allvarliga händelser...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län. Man gripen för misshandel Strax efter 20:00...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
15.7 ° C
16 °
13.7 °
90 %
1kmh
100 %
sön
26 °
mån
25 °
tis
23 °
ons
24 °
tor
19 °