13.6 C
Linköping
onsdag, juli 24, 2024

BLÅLJUS: Bilstöld och grov misshandel

Kort polissammanfattning med ett urval av händelser från natten.

Stulen bil återfunnen i Motala

Klockan 01.08 En patrull som stoppar och kontrollerar en förare på Rosendahlsgatan i Motala och där misstanke uppstår om att bilen, som har några år på nacken, är tillgripen och försedd med annan identitet, till exempel annat chassinummer och andra skyltar. Vid närmare undersökning kan det fastställas att bilen är anmäld stulen och mannen som är i 25-årsåldern grips misstänkt för stöld. Mannen anhållen av åklagare under natten. Bilen är tidigare stulen på en annan ort i länet.

Grov misshandel i Norrköping

Klockan 03.05 Bäckgatan Norrköping. En grov misshandel genom att en gärningsperson, man i 40-årsåldern, misshandlat en annan man i 30-årsåldern i en bostad. Grannar hörde ett bråk och kontaktade polis. Målsägande förd till sjukhus men är ej allvarligt skadad. Gärningsmannen gripen på platsen.

RELATERADE ARTIKLAR

Skyddsjakt efter varg i nordvästra länsdelen avslutad, ingen varg har fällts. Skyddsjakten efter den...
Polisens regionledningscentral öst hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Höga smäller i Norrköping Flera...
Polisens regionledningscentral öst har hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det har...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt molnighet
13.6 ° C
14.2 °
12.5 °
94 %
0.5kmh
20 %
ons
22 °
tor
20 °
fre
21 °
lör
24 °
sön
16 °