2.2 C
Linköping
måndag, februari 26, 2024

BLÅLJUS: Bilstöld och grov misshandel

Kort polissammanfattning med ett urval av händelser från natten.

Stulen bil återfunnen i Motala

Klockan 01.08 En patrull som stoppar och kontrollerar en förare på Rosendahlsgatan i Motala och där misstanke uppstår om att bilen, som har några år på nacken, är tillgripen och försedd med annan identitet, till exempel annat chassinummer och andra skyltar. Vid närmare undersökning kan det fastställas att bilen är anmäld stulen och mannen som är i 25-årsåldern grips misstänkt för stöld. Mannen anhållen av åklagare under natten. Bilen är tidigare stulen på en annan ort i länet.

Grov misshandel i Norrköping

Klockan 03.05 Bäckgatan Norrköping. En grov misshandel genom att en gärningsperson, man i 40-årsåldern, misshandlat en annan man i 30-årsåldern i en bostad. Grannar hörde ett bråk och kontaktade polis. Målsägande förd till sjukhus men är ej allvarligt skadad. Gärningsmannen gripen på platsen.

RELATERADE ARTIKLAR

En lugn natt trots löningshelg. Inget större ärende. Krockade med älg Klockan 22.54 en älgolycka mellan...
Polismyndigheten har beslutat om kamerabevakning med drönare i samband med hockeymatchen mellan LHC och...
SMHI har under den senaste tiden utfärdat flera gula och orangea vädervarningar i länet...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
något regn
2.2 ° C
2.8 °
1.7 °
99 %
2.6kmh
75 %
mån
4 °
tis
6 °
ons
5 °
tor
6 °
fre
8 °