14 C
Linköping
onsdag, juli 24, 2024

BLÅLJUS: Inbrott och fylleri

Polisens regionledningscentral har hanterat ett hundratal ärenden som rör Östergötlands län. Ett antal av dessa rör berusade personer.

Inbrott i källare

Inringare hör av sig till polisen med anledning av att man hört ljud från källaren klockan 01:06 i Östantill, Norrköping. På plats konstateras att ett källarförråd i lägenhetshuset är uppbrutet. Ingen person var kvar på platsen.

Allvarlig incident i polisarrest

Under torsdagskvällen inträffade en allvarlig händelse i Polisens arrestlokal i Norrköping, där en frihetsberövad person fördes till sjukhus efter att ha skadat sig själv. Personen satt frihetsberövad för brott vid tidpunkten och är allvarligt skadad. Mannen har avlidit av sina skador. Av hänsyn till de kvarlevande kommer inga fler uppgifter att lämnas.

En anmälan om vållande till kroppsskada är upprättad och händelsen utreds av Avdelningen för särskilda utredningar som är en fristående och oberoende del av Polismyndigheten.

RELATERADE ARTIKLAR

Skyddsjakt efter varg i nordvästra länsdelen avslutad, ingen varg har fällts. Skyddsjakten efter den...
Polisens regionledningscentral öst hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Höga smäller i Norrköping Flera...
Polisens regionledningscentral öst har hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det har...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
14 ° C
14.2 °
12.8 °
94 %
1kmh
75 %
ons
21 °
tor
20 °
fre
22 °
lör
23 °
sön
19 °