-7.5 C
Linköping
tisdag, november 28, 2023

BLÅLJUS: Brand i flerfamiljshus och Lastbilskrock

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Brand i flerfamiljshus

Flera räddningsstyrkor larmas till Repslagaregatan Klokan 15:14 med anledning av en lägenhetsbrand. Så väl berörd lägenhet som trapphus uppges initialt vara rökfyllt. Ingen person befinner sig kvar i aktuell lägenhet. 

Det visar sig vara en torrkokning. Ingen anmälan skrivs. 

Två lastbilar krockade

Klockan 23:32 larmas SOS om en trafikolycka på E4 söder om Ödeshög i närheten av länsgränsen. Det rör sig om två lastbilar som kolliderat med varandra, varpå det ena fordonet börjat läcka drivmedel. Ingen person ska ha skadats fysiskt. Det rådde totalstopp på E4 då de inblandade lastbilarna blockerade vägen till följd av olyckan. Ett av fordonen bärgades sedan från platsen.

Brand i arbetsmaskin

En arbetsmaskin började 17:21 under måndagseftermiddagen brinna utanför ett företag i Tornby, Linköping. Branden innefattade en viss spridningsrisk men flera styrkor från Räddningstjänsten kunde släcka den. Polis har varit på plats. Ingen misstanke om brott finns. 

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 100-tal ärenden som...
Igår kväll begicks ett grovt våldsbrott i centrala Norrköping när en man blev...
Ett barnet är i tioårsåldern Barn skadades i en trafikolycka i Norrköping under eftermiddagen....

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
-7.5 ° C
-6.3 °
-8 °
87 %
6.2kmh
75 %
tis
-6 °
ons
-2 °
tor
-2 °
fre
-5 °
lör
-6 °