3.2 C
Linköping
söndag, februari 25, 2024

BLÅLJUS: Misshandel fylleri och bil som voltade

Polisen har hanterat ett 110-tal ärenden i Östergötlands län. Det har rört sig om en del fylleri och stök relaterat till detta, men inget ärende sticker ut i mängden. Det har också inkommit en rad viltolyckor.

Bil voltade på grund av vildsvin

En personbil voltar, klockan 22:09 på Länsväg 503, Ödeshög, efter att ha väjt för ett vildsvin. Föraren klarade sig helt utan personskador, men bilen fick bärgas från platsen. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Våld i nära relation
En man i 30-årsåldern har gripits klockan 00:38 i Åtvidaberg för misshandel i relation. Polisen blev kallad till en adress i Åtvidaberg efter samtal om bråk. På plats pratar patrullerna med de två berörda och mannen grips. Kvinnan får skjuts till sjukhuset.

RELATERADE ARTIKLAR

Polismyndigheten har beslutat om kamerabevakning med drönare i samband med hockeymatchen mellan LHC och...
SMHI har under den senaste tiden utfärdat flera gula och orangea vädervarningar i länet...
Saab har idag tecknat ett kontrakt med Försvarets materielverk (FMV) och tagit emot en...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
3.2 ° C
3.7 °
-0.3 °
88 %
3.6kmh
0 %
lör
3 °
sön
6 °
mån
5 °
tis
6 °
ons
6 °