-9.4 C
Linköping
onsdag, november 29, 2023

Blåljus: Bilbrand i Skäggetorp

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 100-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Bilbrand i Skäggetorp

Klockan 00:27 Inkommer ett larm om en bilbrand i Skäggetorp i Linköping. Elden ska även ha spridit sig till ett närliggande fordon. Det rör sig om två personbilar som brunnit. Efter släckning har polisen upprättat en anmälan utan misstanke om brott. Polisen har inga uppgifter om att någon kommit till skada i samband med bränderna.

Cykelrum brann

Klockan 04:58 larmas polis och räddningstjänst om brand i Marielund i centrala Norrköping. Det rör sig om ett eldhärjat cykelrum samt ett förråd som också brinner på platsen. Efter släckningsarbete av räddningstjänsten har båda byggnader spärrats av. Rättsläget är skadegörelse genom brand samt grov skadegörelse genom brand. Ingen person ska ha kommit till skada i samband med händelsen.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 100-tal ärenden som...
Igår kväll begicks ett grovt våldsbrott i centrala Norrköping när en man blev skjuten...
Ett barnet är i tioårsåldern Barn skadades i en trafikolycka i Norrköping under eftermiddagen....

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt snöfall
-9.4 ° C
-6.2 °
-10 °
92 %
3.1kmh
100 %
tis
-6 °
ons
-5 °
tor
-3 °
fre
-3 °
lör
-8 °