-9.4 C
Linköping
onsdag, november 29, 2023

BLÅLJUS: Misshandel och personrån

Misstanke om brott i Kisa

Ett larm om ett sjukdomsfall och ambulans larmas 22.16 till en adress i Kinda kommun. Personen, som är en kvinna i 65-årsåldern anträffas dock avliden. Polis åker till platsen på grund av lite oklara omständigheter, och en man i samma ålder grips som misstänkt för mord på kvinnan då misstanke uppstår om att hon kan ha utsatts för brott.

Personrån i Norrköping

Ett personrån klockan 02.20 i området Ektorp, Norrköping där en målsägande, en man i 25-årsåldern blir misshandlad och fråntagen bl.a. kontanter. Gärningsmännen som är två är delvis maskerade och försvinner från platsen. Målsägande följde med ambulans för kontroll men ej allvarligt skadad. Ingen misstänkt.

Kvinna misshandlad i nära relation

02.25 En kvinna i 20-årsåldern som anmäler en misshandel av en man hon har en relation med. Misshandeln ska ha skett på Åselstadsvägen i Norrköping. Den misstänkte anträffas på en annan adress och grips efter en husrannsakan. Den gripne är i 30-årsåldern. Kvinnan blev ej allvarligt skadad och misshandeln skedde utan tillhygge.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 100-tal ärenden som...
Igår kväll begicks ett grovt våldsbrott i centrala Norrköping när en man blev skjuten...
Ett barnet är i tioårsåldern Barn skadades i en trafikolycka i Norrköping under eftermiddagen....

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt snöfall
-9.4 ° C
-6.2 °
-10 °
92 %
3.1kmh
100 %
tis
-6 °
ons
-5 °
tor
-3 °
fre
-3 °
lör
-8 °