3.2 C
Linköping
söndag, februari 25, 2024

Bilbränder och misshandel i Klockaretorpet

En kort polisiär sammanfattning med utdrag från några av nattens händelser framför allt från Klockaretorpet i Norrköping.

Grov misshandel i Klockaretorpet

Klockan 22.29 En grov misshandel i Klockaretorpet, Norrköping där en okänd gärningsman ska ha misshandlat en kvinna i 40-årsåldern med vasst tillhygge. Händelsen ska ha skett i en bostad och gärningspersonen avvek från platsen efter händelsen. Målsägande ej allvarligt skadad men behövde sjukhusvård i samband med händelsen och avfördes i ambulans. Ingen misstänkt i nuläget. Anmälan om grov misshandel.

Bilbrand i Klockaretorpet

Brand i fordon 05.16 i Klockaretorpet, Norrköping. En personbil som brinner och till synes en anlagd brand. Anmälan om mordbrand upprättad och flera fordon fick flyttas under brandförloppet för att undvikas att fler fordon skadades då det fanns spridningsrisk. Ägaren till bilen är en man i 80-årsåldern. Ingen misstänkt eller skadad vid händelsen.

En bilbrand till i Klockaretorpet

Klockan 05.31 ytterligare en brand i ett fordon på en adress i Klockaretorpet, Norrköping. Anmälan om skadegörelse upprättad. En man i 30-årsåldern ägare till bilen. Ingen misstänkt eller skadad vid händelsen. I nuläget ser polisen ingen koppling mellan bränderna och den grova misshandeln tidigare under kvällen.

RELATERADE ARTIKLAR

Polismyndigheten har beslutat om kamerabevakning med drönare i samband med hockeymatchen mellan LHC och...
SMHI har under den senaste tiden utfärdat flera gula och orangea vädervarningar i länet...
Saab har idag tecknat ett kontrakt med Försvarets materielverk (FMV) och tagit emot en...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
3.2 ° C
3.7 °
-0.3 °
88 %
3.6kmh
0 %
lör
3 °
sön
6 °
mån
5 °
tis
6 °
ons
6 °