-0.7 C
Linköping
fredag, mars 1, 2024

Polis: Fylleri, stöld och banger

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Polisen haft ärenden om fylleri, psykisk ohälsa, viltolyckor, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Stal stenkrossmaskin

Polis larmades klockan 21:22 till en mindre ort utanför Norrköping med anledning av att en stenkrossmaskin blivit stulen. En inringare ska ha sett hur maskinen körts i väg på en maskintrailer. På länsväg 210 i höjd med Skärkind har maskintrailern stannat vid en parkeringsficka och polisen fick då kontakt. Föraren, en man i 30-årsåldern, greps då misstänkt för grov stöld. Under natten har också mannen anhållits av åklagare, på sannolika skäl, misstänkt för grov stöld.

Explosion va Banger

SOS-larm 00:55 om explosion på Fjärilsgatan i Norrköping. Både polis och räddningstjänst på plats har sökt av ett stort område utan att hitta några skador på någon fastighet eller några tecken på brott. Efter kontakt med vittnen kan ljudet ha kommit från en banger eller något liknande. Ingen anmälan kommer skrivas.

RELATERADE ARTIKLAR

Hälso- och sjukvårdsnämnden beslutade i veckan att avgifter för viss vaccination mot covid-19. Den 1...
Regeringen har idag utsett Juno Blom till ny barnombudsman och samtidigt chef för Barnombudsmannen. Juno...
Hele 84 procent uppger att de har tillgång till den sjukvård de behöver. 61...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
-0.7 ° C
-0 °
-1 °
96 %
5.7kmh
100 %
fre
7 °
lör
6 °
sön
6 °
mån
6 °
tis
5 °