13.4 C
Linköping
söndag, maj 26, 2024

Blåljus: Brand, dieselläcka och trafikolycka

Dieselläcka vid Norsholm

Lastbil som läcker diesel klockan 14:55 på E4 Norsholm – Norrköping. Räddningstjänsten åker för att stoppa läckaget och samla upp det som läckt. Trafiken kommer ledas om från Melby och söderut.
Lastbilen kommer forslas bort från E4:an till annan plats och trafiken kommer att öppnas upp i en fil. Räddningstjänsten är klara på platsen och återgår till station.

Bussolycka Skänningevägen – Vadstena

Klockan 13:57 En buss körde in i stillastående lastbil. En drabbad, men kommit ur bussen. Har någon form av läckage från bussen. Räddningstjänst från Vadstena framme för kontroll. Räddningstjänst bedriver trafikdirigering, ett körfält blockerat.

Brand i Industri
En väktare ser rök ifrån en industribyggnad på Malmgatan – Norrköping. Räddningstjänsten på väg till platsen. Vi har hittat orsaken till rökutvecklingen och det visade sig vara ett batteri som självantänt av okänd anledning. Vi har nu tagit ut batteriet från byggnaden och kommer ventilera ut röken från byggnaden.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det rör sig bland annat...
Polisens regionledningscentral har hanterat ett 80-tal ärenden som rör Östergötlands län. Inga större händelser eller...
Socialdemokraterna och Moderaterna ska under mandatperioden prioritera ökad trygghet och minskad kriminalitet. Detta innefattar...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
13.4 ° C
14.2 °
10.7 °
94 %
1.5kmh
7 %
sön
25 °
mån
25 °
tis
23 °
ons
18 °
tor
15 °