11.7 C
Linköping
onsdag, september 27, 2023

Bråk, misshandel och olaga hot

Polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Polisen har hanterat en del ärenden som handlar om festrelaterade ärenden, berusade personer och bråk. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Misshandel i Åbylund

Polisen larmades 23:29 om en misshandel som inträffat på Åbylundstorget i Linköping. Flera gärningspersoner ska ha misshandlat två män. De drabbade männen är i 20- respektive 25-årsåldern. Gärningsmännen ska sedan ha lämnat platsen. De drabbade männen ska inte ha varit i ambulansbehov. Några timmar senare fick en polispatrull visuell kontakt med en man som kunde misstänkas för inblandning i misshandeln. Mannen greps misstänkt för misshandel, han är i 35-årsåldern. Under morgonen anhölls mannen.

Bråk i Skäggetorp

Polisen larmades 01:09 till Skäggetorp i Linköping med anledning av ett bråk. En man i 45-årsåldern misstänks för att ha misshandlat en närstående kvinna. Mannen greps av polis, mannen misstänks för misshandel. Även anmälan om barnfridsbrott ska upprättas. Polisens presstjänst har inga uppgifter om kvinnans eventuella fysiska skador.

Olaga hot i Hageby

Polisen larmades 06:18 till Hageby i Norrköping där en kvinna ska ha hotat en man utomhus. Polis åkte till platsen. Kvinnan ska ha haft ett skjutvapenliknande föremål. Polis involverades och kvinnan greps. Hon misstänks för grovt olaga hot samt försök till grov misshandel. Fler rubriceringar kan tillkomma. Polisen ska nu arbeta vidare i ärendet, med exempelvis formella förhör, för att bringa klarhet i vad som inträffat. Kvinnan och mannen är båda är i 35-årsåldern.

RELATERADE ARTIKLAR

I morse skedde en kraftig explosion på Järdalavägen i Ekholmen. Larmet kom vid klockan...
Polis larmades klockan 06:04 till Järdalavägen i Ekholmen med anledning av att flera inringare hört...
Den senaste tiden har stuckit ut i polisregion Öst när våldsbrott som mordförsök, vapenbrott...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
dimma
11.7 ° C
12.2 °
11 °
95 %
2.1kmh
0 %
ons
21 °
tor
22 °
fre
17 °
lör
16 °
sön
15 °