16.7 C
Linköping
tisdag, juli 23, 2024

Blåljus grovt rattfylleri och skadegörelse

Ett kort urval av nattens händelser 17 -18 juni.

Tände elda på fordon

Vittne som klockan 22.34 ser en man tända eld på ett fordon i Hageby, Norrköping. Mannen skall vid händelsen enligt vittnen ha skadat sig och med anledning av dessa uppgifter kan en man senare misstänkas i ärendet då han inkommer till sjukvården med brännskador. Mannen är i 50-årsåldern. Rättsläget är skadegörelse.

Grovt rattfylleri i Motala

En patrull som klockan 01.29 ska stoppa och kontrollera att fordon i Karlsby i Motala kommun. Föraren väljer att försöka köra ifrån patrullen men man lyckas få stopp på färden efter en kortare sträcka. Föraren som är motsträvig vid omhändertagandet är en man i 55-årsåldern och misstänks för grovt rattfylleri, vårdslöshet i trafik, ej stannat på polismans tecken samt olovlig körning då han saknar körkort. Med anledning av hot och våld mot polismännen i samband med händelsen är mannen även misstänkt för hot mot tjänsteman och försök till våld mot tjänsteman. Mannen medtagen för kroppsbesiktning och skall höras i ärendet.

RELATERADE ARTIKLAR

Skyddsjakt efter varg i nordvästra länsdelen avslutad, ingen varg har fällts. Skyddsjakten efter den...
Polisens regionledningscentral öst hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Höga smäller i Norrköping Flera...
Polisens regionledningscentral öst har hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det har...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
16.7 ° C
17.7 °
16.2 °
79 %
5.1kmh
100 %
tis
23 °
ons
18 °
tor
21 °
fre
24 °
lör
23 °