4 C
Linköping
söndag, mars 3, 2024

Blåljus grovt rattfylleri och skadegörelse

Ett kort urval av nattens händelser 17 -18 juni.

Tände elda på fordon

Vittne som klockan 22.34 ser en man tända eld på ett fordon i Hageby, Norrköping. Mannen skall vid händelsen enligt vittnen ha skadat sig och med anledning av dessa uppgifter kan en man senare misstänkas i ärendet då han inkommer till sjukvården med brännskador. Mannen är i 50-årsåldern. Rättsläget är skadegörelse.

Grovt rattfylleri i Motala

En patrull som klockan 01.29 ska stoppa och kontrollera att fordon i Karlsby i Motala kommun. Föraren väljer att försöka köra ifrån patrullen men man lyckas få stopp på färden efter en kortare sträcka. Föraren som är motsträvig vid omhändertagandet är en man i 55-årsåldern och misstänks för grovt rattfylleri, vårdslöshet i trafik, ej stannat på polismans tecken samt olovlig körning då han saknar körkort. Med anledning av hot och våld mot polismännen i samband med händelsen är mannen även misstänkt för hot mot tjänsteman och försök till våld mot tjänsteman. Mannen medtagen för kroppsbesiktning och skall höras i ärendet.

RELATERADE ARTIKLAR

De orangea vädervarningarna duggar tätt i Östergötland. Detta innebär ett stort antal samhällsstörningar, bland...
Polisens regionledningscentral har hanterat ett 105-tal ärenden som rör Östergötlands län. Inga större händelser eller...
Pinkade och drog till sig uppmärksamhet Polisen undersökte 19:47 ett tips från allmänheten om två...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
dimma
4 ° C
4.2 °
1.7 °
95 %
2.6kmh
100 %
sön
9 °
mån
6 °
tis
1 °
ons
5 °
tor
3 °