4 C
Linköping
söndag, mars 3, 2024

Blåljus: Husvagnsbrand, berusade personer och viltolyckor

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet.

Polispatrullerna har hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Husvagn brann

Polisen larmades 23:15 till Stationsvägen i Skärblacka, Norrköping, med anledning av en brand. Det var en övergiven husvagn som brann. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand, det finns ingen misstänkt. Inga rapporterade personskador.

Bråk i Johannelund

Polisen larmades 23:38 till Johannelund i Linköping med anledning av ett pågående bråk utomhus. Polis åkte till platsen. Flera personer ska ha varit involverade i händelsen. Det har uppstått någon form av bråk och i samband med detta ska en gärningsperson visat upp ett tillhygge. En tonårig kille (i åldersspannet 15-18 år) har blivit slagen, ej med tillhygge. Det rör sig inte om allvarliga fysiska skador. Gärningspersonen hade lämnat innan polis kom till platsen. Händelsen rubriceras som grovt olaga hot samt misshandel. Det finns ingen misstänkt för brotten. Inga formella förhör är inskrivna i ärendet ännu, utredning pågår för att bringa klarhet i vad som inträffat.

RELATERADE ARTIKLAR

De orangea vädervarningarna duggar tätt i Östergötland. Detta innebär ett stort antal samhällsstörningar, bland...
Polisens regionledningscentral har hanterat ett 105-tal ärenden som rör Östergötlands län. Inga större händelser eller...
Pinkade och drog till sig uppmärksamhet Polisen undersökte 19:47 ett tips från allmänheten om två...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
dimma
4 ° C
4.2 °
1.7 °
95 %
2.6kmh
100 %
sön
9 °
mån
6 °
tis
1 °
ons
5 °
tor
3 °