4 C
Linköping
söndag, mars 3, 2024

Blåljus: Bråk och trafikolyckor

Tre gripna efter misshandel i centrala Norrköping

En cityvakt tog igår klockan 18:33 kontakt med polisen eftersom vakten påträffat en skadad man på Olai Kyrkogata. Den skadade mannen, som är i 45-årsåldern, var vaken och talbar. Han ska ha skadats av ett tillhygge. Flera polispatruller åkte till platsen, ambulans tillkallades.

I närområdet påträffades tre personer som kunde sättas i samband med händelsen. Samtliga greps misstänkta för inblandning i brottet. En förundersökning rörande grov misshandel har inletts.

De gripna är en man i 40-årsåldern, en man i 45-årsåldern samt en kvinna i 30-årsåldern.

Den drabbade mannen var berusad och omhändertogs enligt LOB.

Person på Elscooter och cyklist kolliderade

Polisen fick samtal 17:50 om en trafikolycka som inträffat på Agneshögsgatan i Motala. En cyklist, som är i 10-årsåldern, hade kolliderat med en person på en elscooter. Personen på elscootern ska ha lämnat platsen. Polis involverades. Cyklisten skadades men var inte i behov av akutsjukvård. 

Händelsen rubriceras som smitning från trafikolycka samt vållande till kroppsskada. Det finns ingen misstänkt.

Samtal om bråk i Berga

Polisen fick samtal 17:48 om att det skulle vara någon form av bråk utomhus vid Berga centrum. Enligt uppgifterna som framkom skulle flera personer vara inblandade. Personerna ska sedan ha splittrat sig och lämnat platsen.

Flera polispatruller åkte till platsen. Poliserna har rört sig i närområdet för att söka information om händelsen. Poliserna har inte kunnat konstatera att något brott har begåtts, patrullerna lämnade utan vidare åtgärd.

RELATERADE ARTIKLAR

De orangea vädervarningarna duggar tätt i Östergötland. Detta innebär ett stort antal samhällsstörningar, bland...
Polisens regionledningscentral har hanterat ett 105-tal ärenden som rör Östergötlands län. Inga större händelser eller...
Pinkade och drog till sig uppmärksamhet Polisen undersökte 19:47 ett tips från allmänheten om två...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
dimma
4 ° C
4.2 °
1.7 °
95 %
2.6kmh
100 %
sön
9 °
mån
6 °
tis
1 °
ons
5 °
tor
3 °