-0.7 C
Linköping
fredag, mars 1, 2024

Blåljus: Bränder, viltolyckor och trafikkontroller

Polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Polispatrullerna har hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Här följer ett urval av nattens händelser.

Brand i Ljura

Polisen larmades 00:31 om brand i Ljura, Norrköping. Det rörde sig om en parkerad bil som brann. Inga rapporterade personskador. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand. Polis har fotodokumenterat brandplatsen.

Rökutveckling i Söderköping

Polisen larmades 05:30 till en lagerlokal på Lillgatan i Söderköping. Detta med anledning av rökutveckling från platsen. Polis åkte till platsen. Exakt vad som föranlett rökutvecklingen är inte känt för polisen. Orsaken ska utredas och rubriceringen är i detta nu allmänfarlig ödeläggelse. Som alltid kan en rubricering ändras under utredningens gång. Det finns inga rapporterade personskador. Polisens presstjänst har inga detaljer om materiella skador. Platsen har spärrats av för en kriminalteknisk undersökning. Polisen vill gärna komma i kontakt med personer som vet något om händelsen. Om du har möjlighet så kan du prata med poliserna som finns på plats.

Annars kan du ringa 114 14.

RELATERADE ARTIKLAR

Hälso- och sjukvårdsnämnden beslutade i veckan att avgifter för viss vaccination mot covid-19. Den 1...
Regeringen har idag utsett Juno Blom till ny barnombudsman och samtidigt chef för Barnombudsmannen. Juno...
Hele 84 procent uppger att de har tillgång till den sjukvård de behöver. 61...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
-0.7 ° C
-0 °
-1 °
96 %
5.7kmh
100 %
fre
7 °
lör
6 °
sön
6 °
mån
6 °
tis
5 °