16.7 C
Linköping
tisdag, juli 23, 2024

Förberedelse till mordbrand i Ryd

Förberedelse till mordbrand

En polispatrull observerar 01.25 två personer på en adress i Ryd, Linköping. När dessa upptäcker att de är iakttagna av polis försöker de undkomma springandes men kan fångas in av poliserna på plats. Polisen gör fynd på platsen som visar på att personerna har handskats med föremål som varit särskilt ägnade att framkalla anlagd brand. Båda männen i 18-årsåldern grips misstänkta för förberedelse till mordbrand. Platsen avspärrad samt bevakad inför teknisk undersökning.

Misshandel i Söderköping

E22 Söderköping klockan 01.27 en anmälare som ringer polis om en händelse där ett bråk mellan personer eskalerat. En gärningsperson som följer efter en målsägande i bil. Polis lokaliserar fordonen och personerna och en man i 35-årsåldern grips misstänkt för grovt olaga hot alt. försök till grov misshandel. Ytterligare en kvinna i samma ålder gripen, efter utredningsåtgärder, misstänkt för grovt olaga hot.

RELATERADE ARTIKLAR

Skyddsjakt efter varg i nordvästra länsdelen avslutad, ingen varg har fällts. Skyddsjakten efter den...
Polisens regionledningscentral öst hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Höga smäller i Norrköping Flera...
Polisens regionledningscentral öst har hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det har...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
16.7 ° C
17.7 °
16.2 °
79 %
5.1kmh
100 %
tis
23 °
ons
18 °
tor
21 °
fre
24 °
lör
23 °