11.7 C
Linköping
onsdag, september 27, 2023

Polis: Trafikolyckor, berusade personer och viltolyckor

Polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Polispatrullerna har hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Brandlarm i Motala

Polisen larmades 23:41 till ett företag i Norrsten i Motala kommun med anledning av ett brandlarm. Polis åkte till platsen. Ingen person ska ha skadats fysiskt. Branden kunde släckas av privatperson/er. Händelsen rubriceras som mordbrand, platsen spärrades av. En kriminalteknisk undersökning ska genomföras senare.

Inbrott i Mantorp

Polisen larmades 02:06 till verkstadsbyggnad utanför Mantorp, Mjölby kommun, med anledning av aktiverat inbrottslarm. Flera polispatruller åkte till platsen. Ingen misstänkt gärningsperson har påträffats. Exakt hur inbrottet gått till eller vad som stulits är inte klarlagt i detta nu för polisens presstjänst. Händelsen utreds som grov stöld men ingen är misstänkt i ärendet. Brottsplatsen spärrades av, lokala brottsplatsundersökare (Lokus) ska till platsen senare.

Larm om olycka på E22 trafikplats Kneippen

Polisen larmades i morsetill E22 vid trafikplats Kneippen med anledning av en trafikolycka. En bilist ska ha voltat. Polis på plats. Oklart gällande personskador i detta skede. Bärgare har tillkallats

RELATERADE ARTIKLAR

I morse skedde en kraftig explosion på Järdalavägen i Ekholmen. Larmet kom vid klockan...
Polis larmades klockan 06:04 till Järdalavägen i Ekholmen med anledning av att flera inringare hört...
Den senaste tiden har stuckit ut i polisregion Öst när våldsbrott som mordförsök, vapenbrott...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
dimma
11.7 ° C
12.2 °
11 °
95 %
2.1kmh
0 %
ons
21 °
tor
22 °
fre
17 °
lör
16 °
sön
15 °