1.9 C
Linköping
måndag, april 15, 2024

Polis: Trafikolyckor, berusade personer och viltolyckor

Polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Polispatrullerna har hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Brandlarm i Motala

Polisen larmades 23:41 till ett företag i Norrsten i Motala kommun med anledning av ett brandlarm. Polis åkte till platsen. Ingen person ska ha skadats fysiskt. Branden kunde släckas av privatperson/er. Händelsen rubriceras som mordbrand, platsen spärrades av. En kriminalteknisk undersökning ska genomföras senare.

Inbrott i Mantorp

Polisen larmades 02:06 till verkstadsbyggnad utanför Mantorp, Mjölby kommun, med anledning av aktiverat inbrottslarm. Flera polispatruller åkte till platsen. Ingen misstänkt gärningsperson har påträffats. Exakt hur inbrottet gått till eller vad som stulits är inte klarlagt i detta nu för polisens presstjänst. Händelsen utreds som grov stöld men ingen är misstänkt i ärendet. Brottsplatsen spärrades av, lokala brottsplatsundersökare (Lokus) ska till platsen senare.

Larm om olycka på E22 trafikplats Kneippen

Polisen larmades i morsetill E22 vid trafikplats Kneippen med anledning av en trafikolycka. En bilist ska ha voltat. Polis på plats. Oklart gällande personskador i detta skede. Bärgare har tillkallats

RELATERADE ARTIKLAR

Över hundra anmälningar har inkommit till polisen angående skadegörelse på bilar i området Lagerlunden...
Klockan 03:46 inkommer ett larm till polisen om att det iakttagits någon form av...
Polisen larmas 23:50 igår om en misshandel i en trappuppgång till ett flerfamiljshus i...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
1.9 ° C
2.2 °
-0.3 °
85 %
3.6kmh
3 %
mån
11 °
tis
7 °
ons
8 °
tor
6 °
fre
7 °