13.6 C
Linköping
onsdag, juli 24, 2024

Polis: Drograttfylleri och vårdslöshet i trafik

Person rån Norrköping

Klockan 21.07 i Åby sker ett personrån utfört av flera yngre gärningspersoner där brottet skett cirka en halvtimme tidigare. Målsägande är två personer i 15-årsåldern och dessa har blivit avtvingade personliga tillhörigheter. Anmälan och rättsläge avseende rån, olaga tvång, olaga hot och övergrepp i rättssak.

Tipsa polisen

En stund senare grips flera personer under 18 år för brottet, vid resecentrum, då polisen bland annat via kameror kunnat kartlägga hur dessa rört sig.

Finns det personer som har uppgifter att lämna om händelsen eller gärningspersoner kan man ringa 114 14 eller tipsa via polisens hemsida.

Drograttfylleri

Klockan 21.45 E4 Åby, Norrköping. Vittnen observerar en personbil som vinglar över körbanan. Patrull kan lokalisera fordonet på en adress och frihetsberövar en kvinna i 55-årsåldern misstänkt för drograttfylleri, vårdslöshet i trafik och grov olovlig körning.

Vårdslöshet i trafik

Trafikolycka 06.04 i Himmelstalund, Norrköping, En personbil och en buss i kollision. Föraren av personbilen har kört in i bussen bakifrån och avförd i ambulans men vid medvetande. I övrigt med okända skador. Anmälan om vårdslöshet i trafik upprättas.

RELATERADE ARTIKLAR

Skyddsjakt efter varg i nordvästra länsdelen avslutad, ingen varg har fällts. Skyddsjakten efter den...
Polisens regionledningscentral öst hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Höga smäller i Norrköping Flera...
Polisens regionledningscentral öst har hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det har...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt molnighet
13.6 ° C
14.2 °
12.5 °
94 %
0.5kmh
20 %
ons
22 °
tor
20 °
fre
21 °
lör
24 °
sön
16 °