4 C
Linköping
söndag, mars 3, 2024

Polis: Drograttfylleri och vårdslöshet i trafik

Person rån Norrköping

Klockan 21.07 i Åby sker ett personrån utfört av flera yngre gärningspersoner där brottet skett cirka en halvtimme tidigare. Målsägande är två personer i 15-årsåldern och dessa har blivit avtvingade personliga tillhörigheter. Anmälan och rättsläge avseende rån, olaga tvång, olaga hot och övergrepp i rättssak.

Tipsa polisen

En stund senare grips flera personer under 18 år för brottet, vid resecentrum, då polisen bland annat via kameror kunnat kartlägga hur dessa rört sig.

Finns det personer som har uppgifter att lämna om händelsen eller gärningspersoner kan man ringa 114 14 eller tipsa via polisens hemsida.

Drograttfylleri

Klockan 21.45 E4 Åby, Norrköping. Vittnen observerar en personbil som vinglar över körbanan. Patrull kan lokalisera fordonet på en adress och frihetsberövar en kvinna i 55-årsåldern misstänkt för drograttfylleri, vårdslöshet i trafik och grov olovlig körning.

Vårdslöshet i trafik

Trafikolycka 06.04 i Himmelstalund, Norrköping, En personbil och en buss i kollision. Föraren av personbilen har kört in i bussen bakifrån och avförd i ambulans men vid medvetande. I övrigt med okända skador. Anmälan om vårdslöshet i trafik upprättas.

RELATERADE ARTIKLAR

De orangea vädervarningarna duggar tätt i Östergötland. Detta innebär ett stort antal samhällsstörningar, bland...
Polisens regionledningscentral har hanterat ett 105-tal ärenden som rör Östergötlands län. Inga större händelser eller...
Pinkade och drog till sig uppmärksamhet Polisen undersökte 19:47 ett tips från allmänheten om två...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
dimma
4 ° C
4.2 °
1.7 °
95 %
2.6kmh
100 %
sön
9 °
mån
6 °
tis
1 °
ons
5 °
tor
3 °