18.9 C
Linköping
torsdag, september 21, 2023

Polis: Drograttfylleri och vårdslöshet i trafik

Person rån Norrköping

Klockan 21.07 i Åby sker ett personrån utfört av flera yngre gärningspersoner där brottet skett cirka en halvtimme tidigare. Målsägande är två personer i 15-årsåldern och dessa har blivit avtvingade personliga tillhörigheter. Anmälan och rättsläge avseende rån, olaga tvång, olaga hot och övergrepp i rättssak.

Tipsa polisen

En stund senare grips flera personer under 18 år för brottet, vid resecentrum, då polisen bland annat via kameror kunnat kartlägga hur dessa rört sig.

Finns det personer som har uppgifter att lämna om händelsen eller gärningspersoner kan man ringa 114 14 eller tipsa via polisens hemsida.

Drograttfylleri

Klockan 21.45 E4 Åby, Norrköping. Vittnen observerar en personbil som vinglar över körbanan. Patrull kan lokalisera fordonet på en adress och frihetsberövar en kvinna i 55-årsåldern misstänkt för drograttfylleri, vårdslöshet i trafik och grov olovlig körning.

Vårdslöshet i trafik

Trafikolycka 06.04 i Himmelstalund, Norrköping, En personbil och en buss i kollision. Föraren av personbilen har kört in i bussen bakifrån och avförd i ambulans men vid medvetande. I övrigt med okända skador. Anmälan om vårdslöshet i trafik upprättas.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 75-tal ärenden som rör Östergötlands län. Inga större händelser...
Nu i höst inleder Linköpings kommun pilotprojekt kring det kontroversiella språkkravet på anställda i...
Den man som polisen söker efter igår i trakterna runt Ljung utanför Linköping...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
18.9 ° C
19.8 °
18.2 °
78 %
4.6kmh
0 %
tor
24 °
fre
21 °
lör
18 °
sön
16 °
mån
18 °