18.9 C
Linköping
torsdag, september 21, 2023

Polis: Rattfylla, misstänkt drunkning och inbrott

Grovt rattfylleri

Klockan 00.44 E4 Mantorp. En bilist som reagerar på en annan bilist som kör vingligt på E4. Polis ansluter och föraren blåser positivt i sållningsinstrument i höjd med Tallboda. Föraren på cirka 30 år, misstänks för grovt rattfylleri samt grov olovlig körning då denne saknar körkort.

Drograttfylla Lastbilschaufför

Klockan 05.09 E4, Mantorp. Ett vittne som ligger bakom en utländskregistrerad lastbil som vinglar kraftigt över vägbanan även detta i höjd med Mantorp. Patrull lyckas stoppa fordonet efter att man gjort flera försök. Föraren som är i 75-årsåldern misstänks vara narkotikapåverkad och är inte svensk medborgare. Misstänks för drograttfylleri.

Bröt sig in och bodde i garaget

Klockan 06.46 Navestad, Norrköping. En person som olovligen anträffas av en boende i ett garage. Ägaren av garaget låser in den misstänkte inbrottstjuven och larmar polis. Personen har brutit sig in i garaget och misstänks nu för försök till stöld genom inbrott. Den misstänkte är en man i 30-årsåldern och var så pass berusad att denne omhändertogs och lades in för tillnyktring, s.k. LOB.

Misstanke om drunkning

Person i vatten igår kväll Nykvarnsparken – Kinda. Räddningstjänsten har hjälpt en person upp och överlämnat hen till ambulansen. Status oklart.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 75-tal ärenden som rör Östergötlands län. Inga större händelser...
Nu i höst inleder Linköpings kommun pilotprojekt kring det kontroversiella språkkravet på anställda i...
Den man som polisen söker efter igår i trakterna runt Ljung utanför Linköping...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
18.9 ° C
19.8 °
18.2 °
78 %
4.6kmh
0 %
tor
24 °
fre
21 °
lör
18 °
sön
16 °
mån
18 °