4 C
Linköping
söndag, mars 3, 2024

Klart med lokalderbyt LFC mot IFK Norrköping på Bilbörsen Arena

LINKÖPING ARENA kommer att döpas om till BILBÖRSEN ARENA. I ett avtal som sträcker sig över fem år finns också ett samarbetet som har en stor ekonomisk betydelse för LFC.

–Jag är jätteglad över att det är klart, säger Ingvar Gustavsson som är ekonomiansvarig i Linköping FC i ett pressmeddelande och fortsätter,

–Det här är positivt för hela föreningen. Vi ser ett ökat intresse för damfotbollen och nya sponsorer tillkommer hela tiden. Därmed inte sagt att ekonomin är tryggad, långt därifrån. Det finns fortfarande mycket kvar att göra.

Stolt över LFC varumärket

Bilbörsens vd Max Hansson gästade arenan under torsdagen och även han är glad över att avtalet nu är klart och offentligt. Bilbörsen är en helt ny partner till LFC och går nu in som huvudsponsor i samband med köpet av arenanamnet.

–Att få döpa en arena av denna storlek känns fantastiskt kul. Vi är oerhört stolta över att få sätta vårt varumärke på arenan tillsammans med vårt duktiga fotbollslag. Vi tror att värdet av denna satsning kommer att överträffa våra förväntningar. Vi har under en längre tid haft ögonen på Linköping FC och nu när detta tillfälle dök upp kändes det helt rätt. Vi är jätteglada att vi numera kan titulera oss huvudsponsor samt innehavare av arenanamnet för vårt duktiga damfotbollslag, säger Max Hansson som nu ser fram emot derbyt mot IFK Norrköping den 14 maj på Bilbörsen Arena.

RELATERADE ARTIKLAR

De orangea vädervarningarna duggar tätt i Östergötland. Detta innebär ett stort antal samhällsstörningar, bland...
Polisens regionledningscentral har hanterat ett 105-tal ärenden som rör Östergötlands län. Inga större händelser eller...
Pinkade och drog till sig uppmärksamhet Polisen undersökte 19:47 ett tips från allmänheten om två...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
dimma
4 ° C
4.2 °
1.7 °
95 %
2.6kmh
100 %
sön
9 °
mån
6 °
tis
1 °
ons
5 °
tor
3 °