4 C
Linköping
söndag, mars 3, 2024

Polis: Försök till mord och misshandel i relation

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 55-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Misshandel i relation i Linköping

Under onsdagskvällen fick polisen vetskap om en misstänkt misshandel i relation som inträffat i Linköping. En man hade blivit misshandlad av en annan bekant man i en lägenhet. Mannen undersöktes av ambulanspersonal innan han förhördes av polisen.

Den misstänkta personen fanns kvar på platsen och kunde gripas av polispatrullen. Han är misstänkt för misshandel i relation och anhölls senare under natten.

Misshandel i relation i Mjölby

23:48 Polisen larmades av allmänheten till en adress i Mjölby med anledning av en misstänkt misshandel i relation. En kvinna hade blivit slagen av en bekant man och flytt från en lägenhet men behövde inte ambulanssjukvård. Polisen grep en man i 60-årsåldern misstänkt för misshandel i relation samt barnfridsbrott.

En person gripen efter bråk vid parkeringshus

Polis och ambulans beordrades igår kväll till ett parkeringshus på Nya torget i Norrköping med anledning av ett bråk. Två personer ska ha bråkat och initialt ska ett vasst föremål ha använts i samband med bråket.

Polispatrull har anträffat två personer. Målsägande är en man i 35-årsåldern. Misstänkt är en man i 30-årsåldern. Målsägande ska ha följt med ambulans till sjukhus för en kontroll.

Mannen i 30-årsåldern har gripits och rättsläget är i nuläget försök till mord. 

Polis ska prata med vittnen samt säkra film från övervakningskamera. Brottsplatsen ska också spärras av för en kriminalteknisk undersökning.

RELATERADE ARTIKLAR

De orangea vädervarningarna duggar tätt i Östergötland. Detta innebär ett stort antal samhällsstörningar, bland...
Polisens regionledningscentral har hanterat ett 105-tal ärenden som rör Östergötlands län. Inga större händelser eller...
Pinkade och drog till sig uppmärksamhet Polisen undersökte 19:47 ett tips från allmänheten om två...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
dimma
4 ° C
4.2 °
1.7 °
95 %
2.6kmh
100 %
sön
9 °
mån
6 °
tis
1 °
ons
5 °
tor
3 °