1.9 C
Linköping
måndag, april 15, 2024

Liberalernas riksmöte avslutat – Nu förberedes höstens Landsmöte i Linköping

Liberalernas riksmöte 2023 i Linköping som pågick i helgen är avklarat. Riksmötet ägde rum i Linköping på Konsert & Kongress och det verkar som om mötesdeltagarna trivs i Linköping eftersom de redan har bokat om Konsert & Kongresslokalerna till hösten igen.

Vårens riksmöte kan ses som en “uppvärmning” inför Liberalernas Landsmöte i november 2023 som även det kommer att hållas i Linköping.

När partiernas “mindre viktiga möten” fjärran från parlamentsval arrangeras, inställer sig en lätt euforisk mingelkänsla. Liberalernas Riksmöte 2023utgör inget undantag från den vanan. Partiet verkar har landat utan några större interna stridsfrågor, med sin nya ledning och dessutom ett regeringsinnehav tillsammans med moderater och kristdemokrater som rullar på.

Riksmötets program innehöll ett antal seminarier i olika politiska frågor många tal från stora scenen. Partiledaren och arbetsmarknadsministern Johan Pehrson höll naturligtvis inledningstalet och pratade då bland annat om att partiet ska tillsätta en intern klimatkommission.

Åsa Wennergren Liberalernas gruppledare i Linköping och Johan Thorén ordförande i Visit Linköping var delegater på Riksstämman. Foto: Tommy Pettersson

RELATERADE ARTIKLAR

Över hundra anmälningar har inkommit till polisen angående skadegörelse på bilar i området Lagerlunden...
Klockan 03:46 inkommer ett larm till polisen om att det iakttagits någon form av...
Polisen larmas 23:50 igår om en misshandel i en trappuppgång till ett flerfamiljshus i...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
1.9 ° C
2.2 °
-0.3 °
85 %
3.6kmh
3 %
mån
11 °
tis
7 °
ons
8 °
tor
6 °
fre
7 °