-3.7 C
Linköping
tisdag, mars 19, 2024

Blåljus: Bilbränder, berusade personer och viltolyckor

Polisen hanterat cirka 50 ärenden av olika karaktär i länet. Polispatrullerna har hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Polisen larmades 22:28 till Dagbergsvägen i Norrköping med anledning av en brand. Det var en parkerad bil som brann. Några timmar tidigare hade samma bil brunnit och nu brann det igen. Likt vid den första branden har polis varit på plats och även nu skrevs en anmälan gällande skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt.

Bilbrand

Polisen larmades 23:58 till Ektorpsgatan i Norrköping med anledning av en brand. Det var en parkerad bil som brann. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt.

Drograttfylla

En polispatrull stoppade och kontrollerade klockan 02:02 en bilist på Kungsvägen, Mjölby. Föraren, en man i 25-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Han misstänks för drograttfylleri. Ärendet hanterades genom arbetssättet snabbare lagföring.

RELATERADE ARTIKLAR

Under flera veckor har Tjustbanan mellan Linköping och Västervik varit avstängd på grund av...
Polisens regionledningscentral har hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län. Husvagnsbrand i Hageby Kockan 04:35...
Singelolycka, personbil har kört in i mitträcket på grund av halka på väg 35...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
-3.7 ° C
-2.8 °
-5.3 °
90 %
2.1kmh
93 %
tis
7 °
ons
7 °
tor
4 °
fre
7 °
lör
5 °