-0.5 C
Linköping
söndag, mars 26, 2023

Susanna Lundstedt blir tillförordnad social- och omsorgsdirektör

Social- och omsorgsdirektören Linda Ljungqvist slutar snart och ska tillträda en ny tjänst som kommundirektör i Åtvidaberg den 22 maj.

Nu är det klart att biträdande förvaltningsdirektör Susanna Lundstedt blir tillförordnad social- och omsorgsdirektör från och med den 22 maj och fram till dess att kommunen hittat en ordinarie direktör.

Omfattande förändring i verksamheten

Rekryteringen av en ny social- och omsorgsdirektör har påbörjats målet är att en ny person kan vara på plats i september.
– Social- och omsorgsförvaltningen har en omfattande verksamhet där det är flera förändringar på gång. Det känns därför mycket tryggt och bra att Susanna Lundstedt med sin långa erfarenhet av kommunal verksamhet, kan axla rollen fram tills dess att en ny person är på plats, säger kommundirektör Paul Håkansson.

Varit Chef i Mjölby

Susanna har arbetat i Linköpings kommun sedan 2014 och innan som omsorgschef i Mjölby kommun. Sedan Socialförvaltningen och Omsorgs- och äldreförvaltningen slogs ihop till Social- och omsorgsförvaltningen 2019, har Susanna varit biträdande förvaltningsdirektör.

– Det är rolig att få förtroendet att gå in som tillförordnad chef under en period. Jag är väl insatt i förvaltningens frågor och ser fram emot att driva dem vidare, säger Susanna Lundstedt.

RELATERADE ARTIKLAR

Earth Hour 2023

Igår klockan 20 30 till 21 30 inträffade Earth hour 2023 och precis som...
Natten till torsdagen slutade trygghetslarmen hos kommunens hemtjänsttagare att fungera. Problemen berodde på en...
Man häktad misstänkt för mord på kvinna. En man i 20-årsåldern har i dag...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt snöfall
-0.5 ° C
0.5 °
-0.8 °
83 %
4.6kmh
100 %
sön
0 °
mån
-1 °
tis
2 °
ons
2 °
tor
0 °