-3.7 C
Linköping
tisdag, mars 19, 2024

Polisen: Berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller

Polisen hanterat cirka 50 ärenden av olika karaktär i länet. Polispatrullerna har hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Brand Pinnarps camping

Polisen larmades 22:47 till en adress; Pinnarps camping – Kinda, med anledning av en brand. Det var en servicebyggnad vid en fritidsanläggning som brann. Polisens presstjänst har inga uppgifter om personskador. Det togs beslut om att brandplatsen skulle spärras av.

Brand i ekonomibyggnad innehållande sanitära utrymmen samt förråd. Vid framkomst är byggnaden helt övertänd och beslut är taget att låta byggnaden brinna ned under kontrollerade former. Händelsen rubriceras som mordbrand, en kriminalteknisk undersökning ska genomföras när det är möjligt. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Bil och cykel kolliderade

Polisen larmades 06:30 om en trafikolycka på Torvingegatan i Linköping. En cyklist och bilist hade kolliderat. Cyklisten fördes till sjukhus med ambulans, cyklisten hade ont i ryggen. Initialt finns det inga misstankar om brott.

RELATERADE ARTIKLAR

Under flera veckor har Tjustbanan mellan Linköping och Västervik varit avstängd på grund av...
Polisens regionledningscentral har hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län. Husvagnsbrand i Hageby Kockan 04:35...
Singelolycka, personbil har kört in i mitträcket på grund av halka på väg 35...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
-3.7 ° C
-2.8 °
-5.3 °
90 %
2.1kmh
93 %
tis
7 °
ons
7 °
tor
4 °
fre
7 °
lör
5 °