-0.5 C
Linköping
söndag, mars 26, 2023

Polis: Bränder, viltolyckor och fylleri

Polisens regionledningscentral har hanterat 41 ärenden som rör Östergötlands län. Polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Brand i verkstad

Larm inkom 00:20 om en brand i verkstadslokal som ligger utmed riksväg 35, Linköping. Enligt larmet var lokalen övertänd. Verkstadslokalen kommer att spärras av i väntan på teknisk undersökning. En förundersökning om allmänfarlig vårdslöshet har öppnats för att utreda händelsen vidare.

Inbrott i butik

Polisen larmades 01:46 till en butik i Tornby, Linköping med anledning av att larmet har gått. Väktare som kommer till platsen kan se en bil lämna området. Polispatrull kan lokalisera bilen och kan stoppa den. Två personer befinner sig i bilen och de grips misstänkta för stöld. I bilen hittar polispatrull stöldgods samt diverse verktyg som tas i beslag. Brottsplatsen spärrades av i väntan på teknisk undersökning. En förundersökning om stöld genom inbrott har inletts. De gripna är båda män i 30-årsåldern.

Bil brann

Larm inkom 03:00 om en bil som stod i brand på Hangargatan, Norrköping. Enligt larmet var bilen övertänd. Räddningstjänsten kunde släcka branden. Polispatrull kommer att skriva en anmälan om tillgrepp samt skadegörelse genom brand.

RELATERADE ARTIKLAR

Earth Hour 2023

Igår klockan 20 30 till 21 30 inträffade Earth hour 2023 och precis som...
Natten till torsdagen slutade trygghetslarmen hos kommunens hemtjänsttagare att fungera. Problemen berodde på en...
Man häktad misstänkt för mord på kvinna. En man i 20-årsåldern har i dag...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt snöfall
-0.5 ° C
0.5 °
-0.8 °
83 %
4.6kmh
100 %
sön
0 °
mån
-1 °
tis
2 °
ons
2 °
tor
0 °