-0.7 C
Linköping
fredag, mars 1, 2024

Polis: Trafikbrott, viltolyckor och fylleri

Polisens regionledningscentral har hanterat 59 ärenden som rör Östergötlands län. Polisen har haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Blev stucken av vasst tillhygge

Polisen larmades 22:28 till Ringdansen i Norrköping. Enligt larmet har ett antal personer kommit fram till en man, verbalt hotat honom och därefter stuckit honom med ett vasst tillhygge. Mannen, som är i 30-årsåldern, kunde själv larma polis. En anmälan om grov misshandel och försökt till grov utpressning kommer att skrivas. Polisen kommer nu jobba vidare med ärendet och bland annat göra en brottsplatsundersökning samt prata med vittnen som kan ha sett eller hört något.

En gripen efter larm om misshandel

Polis larmades igår till en adress på universitetsområdet i Valla med anledning av en misshandel. En man hade blivit slagen av en annan man. Flera polispatruller beordrades till området.

När polis kom fram påbörjades arbetet med att ta reda på vad som hade hänt och lokalisera den misstänkte mannen. En man som stämde in på det signalement polisen fått kontrollerades och greps. Mannen, som är i 30-årsåldern, greps misstänkt för misshandel alternativt grov misshandel och har förts till polisstationen för vidare utredningsåtgärder.

Den drabbade mannen kontrollerades av ambulanspersonal och fördes till sjukhus i ambulans. Polisens presstjänst har inga uppgifter gällande skadeläget.

RELATERADE ARTIKLAR

Hälso- och sjukvårdsnämnden beslutade i veckan att avgifter för viss vaccination mot covid-19. Den 1...
Regeringen har idag utsett Juno Blom till ny barnombudsman och samtidigt chef för Barnombudsmannen. Juno...
Hele 84 procent uppger att de har tillgång till den sjukvård de behöver. 61...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
-0.7 ° C
-0 °
-1 °
96 %
5.7kmh
100 %
fre
7 °
lör
6 °
sön
6 °
mån
6 °
tis
5 °