-0.5 C
Linköping
söndag, december 4, 2022

Polis: Psykisk ohälsa, trafikkontroller och viltolyckor

Polisen har hanterat ett 50-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två personer har omhändertagits på grund av berusning och fyra personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

Utöver detta har polisen i Östergötland bland annat kontrollerat fordon, hanterat berusade personer och personer med psykisk ohälsa, arbetat med trafikkontroller och hanterat viltolyckor.

Misshandel i Linköping

Polis larmades 22.23 till en adress i centrala Linköping med anledning av en misshandel. En man hade kastat ett tillhygge i huvudet på en annan man. När polis kom till adressen fanns inte den misstänkte personen kvar. Händelsen utreds som misshandel och en anmälan har upprättats. Förhör har hållits med personer på platsen.

Olovlig körning

Polisen skulle stoppa 22.52 ett fordon för kontroll i de centrala delarna av Norrköping. Föraren stannade inte utan valde att köra från platsen. Klockan 22.53 stoppades fordonet och två personer kontrollerades och togs med för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Föraren, en man i 30-årsåldern, misstänks för grov olovlig körning, drograttfylleri samt ringa narkotikabrott. Passageraren, en man i 20-årsåldern, misstänks för ringa narkotikabrott.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen publicerar nu på sin hemsida en bild på den försvunna Liselotte för att...
Idag togs Martin Modéus emot som Svenska kyrkans ärkebiskop. Mottagandet skedde under en högmässa...
Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat 100 ärenden av olika karaktär...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
-0.5 ° C
-0 °
-0.8 °
91 %
5.1kmh
100 %
sön
-0 °
mån
-1 °
tis
-1 °
ons
-2 °
tor
-2 °