4 C
Linköping
söndag, mars 3, 2024

Polisen publicerar personbilder från upploppen i Navestad

Under rubriken “Känner du igen dessa personer?” publicerar nu polisen, på sin hemsida, ett antal bilder på personer som var på plats vid upploppen i Navestad.

Det är personer som misstänks ha deltagit under upploppen i Navestad i Norrköping under påskhelgen som nu söks av polisen. Polisen i Norrköping behöver hjälp med att identifiera de personerna som publicerats med bild på Polisen.se.

Utredningen fortsätter

Utredningen avseende grovt brott mot blåljusverksamheten i Navestad, Norrköping från påskhelgen pågår fortfarande. De våldsamma attackerna mot blåljusverksamheten är synnerligen allvarliga brott. Det har såväl tingsrätt som hovrätt slagit fast. Gärningarna som begicks har haft samhällsfarliga inslag och har ytterst varit ett angrepp mot demokratin. Utredningsgruppen har under hela utredningens gång känt ett starkt stöd från allmänheten.

Tipsa Polisen

Tips skickas till jan.staaf@polisen.se. När ni lämnar ert tips bör ni uppge bildnumret på den person ni tror er känna igen samtligt med namnet eller informationen runt den personen.

RELATERADE ARTIKLAR

De orangea vädervarningarna duggar tätt i Östergötland. Detta innebär ett stort antal samhällsstörningar, bland...
Polisens regionledningscentral har hanterat ett 105-tal ärenden som rör Östergötlands län. Inga större händelser eller...
Pinkade och drog till sig uppmärksamhet Polisen undersökte 19:47 ett tips från allmänheten om två...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
dimma
4 ° C
4.2 °
1.7 °
95 %
2.6kmh
100 %
sön
9 °
mån
6 °
tis
1 °
ons
5 °
tor
3 °