-0.5 C
Linköping
söndag, december 4, 2022

Polis: Trafikolyckor och fylleri

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 65-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits. Nio personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Sammanstötning mellan bil och buss i Linköping

Klockan 08:15 En buss och en bil har sammanstött på Vasavägen av ännu oklar anledning. Polisens presstjänst har ingen information om att någon har skadats. Ingen skadad. Polisen uppmanade parterna att kontakta sina försäkringsbolag.

Vårdslös körning

Polis tog 16:10 emot samtal gällande en bil som kördes vårdslöst på Brokindsleden. Bland annat skulle bilisten ha kört i fel körriktning och mot rött ljus. Polis beordrades till en parkeringsplats i Ekholmen och där anträffades fordonet samt föraren, en man i 80-årsåldern. Polispatrullen har skrivit en anmälan om vårdslöshet i trafik. Mannens körkort har omhändertagits.

Tillfällig kameraövervakning vid SAAB Arena

Polismyndigheten har beslutat om tillfällig kamerabevakning i området kring SAAB arena i Linköping, i enlighet med bifogad kartskiss. Kamerabevakningen kommer att bedrivas den 29 oktober 2022.

Polisen har rätt att bevaka en plats med kamera om det finns risk för allvarlig brottslighet eller allvarliga ordningsstörningar och syftet med bevakningen är att förebygga, förhindra eller upptäcka brott.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen publicerar nu på sin hemsida en bild på den försvunna Liselotte för att...
Idag togs Martin Modéus emot som Svenska kyrkans ärkebiskop. Mottagandet skedde under en högmässa...
Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat 100 ärenden av olika karaktär...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
-0.5 ° C
-0 °
-0.8 °
91 %
5.1kmh
100 %
sön
-0 °
mån
-1 °
tis
-1 °
ons
-2 °
tor
-2 °