3.6 C
Linköping
måndag, april 15, 2024

Polis: Trafikolyckor och fylleri

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 65-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits. Nio personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Sammanstötning mellan bil och buss i Linköping

Klockan 08:15 En buss och en bil har sammanstött på Vasavägen av ännu oklar anledning. Polisens presstjänst har ingen information om att någon har skadats. Ingen skadad. Polisen uppmanade parterna att kontakta sina försäkringsbolag.

Vårdslös körning

Polis tog 16:10 emot samtal gällande en bil som kördes vårdslöst på Brokindsleden. Bland annat skulle bilisten ha kört i fel körriktning och mot rött ljus. Polis beordrades till en parkeringsplats i Ekholmen och där anträffades fordonet samt föraren, en man i 80-årsåldern. Polispatrullen har skrivit en anmälan om vårdslöshet i trafik. Mannens körkort har omhändertagits.

Tillfällig kameraövervakning vid SAAB Arena

Polismyndigheten har beslutat om tillfällig kamerabevakning i området kring SAAB arena i Linköping, i enlighet med bifogad kartskiss. Kamerabevakningen kommer att bedrivas den 29 oktober 2022.

Polisen har rätt att bevaka en plats med kamera om det finns risk för allvarlig brottslighet eller allvarliga ordningsstörningar och syftet med bevakningen är att förebygga, förhindra eller upptäcka brott.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 20:00 larmades polis, räddningstjänst och ambulans till stadsdelen Navestad i Norrköping efter samtal...
Över hundra anmälningar har inkommit till polisen angående skadegörelse på bilar i området Lagerlunden...
Klockan 03:46 inkommer ett larm till polisen om att det iakttagits någon form av...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
3.6 ° C
4 °
2.7 °
75 %
4.1kmh
0 %
mån
10 °
tis
6 °
ons
9 °
tor
4 °
fre
7 °