3.2 C
Linköping
söndag, februari 25, 2024

Chefsbyte på Länsförsäkringar Östgöta

Vd:n för Länsförsäkringar Östgöta, Stefan Nyrinder väljer nu att gå i pension till sommaren 2023.

Stefan Nyrinder tillträdde som vd 2018. Sedan dess har Länsförsäkringar Östgöta haft framgångsrika år med förbättrad lönsamhet, fortsatt hög kundnöjdhet och nya satsningar som ska bidra till trygghet för östgötarna.

– Det är fantastiskt att få leda ett bolag med så dedikerat kundfokus, säger Stefan Nyrinder. Dessutom tillsammans med otroligt kunniga medarbetare. Men nu har jag ändå kommit fram till att det är ett bra tillfälle att lämna över stafettpinnen. Vi befinner oss i en intensiv och kraftfull utvecklingsfas för att kunna erbjuda framtidsorienterade lösningar för våra kunder, säger Stefan Nyrinder i ett pressmeddelande.

Lämnar över stafettpinnen

Stafettpinnen som den avgående Vd:n lämnar över under nästa år innehåller bolagets fortsatta strävan att skapa trygghet och möjligheter i länet.

– Stefan är en skicklig och uppskattad vd och person Tillsammans har vi etablerat en gedigen och kundfokuserad strategi som ska ta oss in i framtiden och det känns verkligen tråkigt att han slutar. Nu inleder vi inom kort en rekryteringsprocess och under tiden fortsätter Stefan att leda bolaget., säger Lena Ek, styrelseordförande i Länsförsäkringar Östgöta.

RELATERADE ARTIKLAR

Polismyndigheten har beslutat om kamerabevakning med drönare i samband med hockeymatchen mellan LHC och...
SMHI har under den senaste tiden utfärdat flera gula och orangea vädervarningar i länet...
Saab har idag tecknat ett kontrakt med Försvarets materielverk (FMV) och tagit emot en...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
3.2 ° C
3.7 °
-0.3 °
88 %
3.6kmh
0 %
lör
3 °
sön
6 °
mån
5 °
tis
6 °
ons
6 °