-0.5 C
Linköping
söndag, december 4, 2022

Polisen: Misshandel och mopedstöld

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 55-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits.

Stöldförsök i Norrköping 

Polisen fick 03:09 ett samtal från en påpasslig inringare. Hen hade sett en misstänkt gärningsman försöka stjäla en moped på Breda Vägen i Norrköping.

Polisen fick veta att gärningsmannen lämnade platsen i en bil. Med den uppgiften fick våra patruller något att spana efter och det lönade sig.

Bilen stoppades och den misstänkta gärningsmannen kunde gripas. Det visade sig att bilen dessutom var stulen. Patrullen som grep mannen misstänkte att han var drogpåverkad och det togs beslut om provtagning på sjukhus.

Man misstänkt för att ha misshandlat tonårig kille

Polisen larmades 17:55 till en adress i Linköping med anledning av ett bråk. En man, som är i 45-årsåldern, misstänks för att ha misshandlat en kille i tonårsåldern. Mannen och killen är inte obekanta med varandra. 

Mannen hade kört iväg i en bil som stoppades och kontrollerades av polis. Mannen visade tecken på alkoholpåverkan. Mannen greps misstänkt för misshandel och han är även misstänkt för rattfylleri. Polisens presstjänst har inga uppgifter om allvarligare fysiska skador i samband med händelsen.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen publicerar nu på sin hemsida en bild på den försvunna Liselotte för att...
Idag togs Martin Modéus emot som Svenska kyrkans ärkebiskop. Mottagandet skedde under en högmässa...
Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat 100 ärenden av olika karaktär...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
-0.5 ° C
-0 °
-0.8 °
91 %
5.1kmh
100 %
sön
-0 °
mån
-1 °
tis
-1 °
ons
-2 °
tor
-2 °