13.1 C
Linköping
torsdag, oktober 6, 2022

Polisnatten: Bilbrand på E4an och berusade personer

Polisen i Östergötland har hanterat 55 ärenden mellan klockan 22 00 och 07 00. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Polisen larmades 23 40 till riksväg 50 i Motala kommun med anledning av en trafikolycka. Det var två lastbilar och två personbilar som var inblandade. Trafiken påverkades kraftigt av olyckan. Tre personer fördes till sjukhus, samtliga var vakna och talbara. I övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget. Polisen kommer att utreda orsaken till olyckan.

Bilbrand vid Herrbeta

Räddningstjänsten ryckte ut med anledning av att en bil hade fattat eld på E4an vid Herrbeta – Linköping. Räddningstjänsten på plats klockan 06 45 för kontroll av fordon som tidigare brunnit. Branden skapade stora störningar i trafiken på E4an.

RELATERADE ARTIKLAR

Idag har Tåkernfonden delat ut och Tåkernpriset 2020 går till Urban Ekstam. Prissumman är...
Krisledningen är aktiverad inom förvaltningen Leanlink, som bedriver kommunal äldreomsorg och hemtjänst i Linköpings...
Nu på lördag börjar älgjakten i Östergötland och den fortsätter ända fram till 31...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
växlande molnighet
13.1 ° C
13.8 °
13 °
73 %
11.3kmh
40 %
tor
14 °
fre
14 °
lör
14 °
sön
14 °
mån
13 °