12.7 C
Linköping
måndag, oktober 3, 2022

Polisnatten: Koldioxidutsläpp på en restaurang

Polisen i Östergötland har hanterat 55 ärenden mellan klockan 22 00 och 07 00. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Händelser i urval:

Polisen fick samtal 22 12 om misshandel i Vilbergen, Norrköping. Två personer ska ha försökt ta en cykel från en man. Cyklisten ska ha blivit skallad och slagen, men de ska inte ha lyckats ta cykeln. Polis kom till platsen. Någon misstänkt kunde inte hittas. En anmälan om misshandel upprättades. Den drabbade mannen ska inte ha varit i behov av ambulans.

Upplevde yrsel på restaurang

Det kom larm 02 53 om att flera personer upplevde yrsel på en snabbmatsrestaurang på Norra promenaden i Norrköping. Restaurangen utrymdes. Polis, räddningstjänst och ambulans kom dit. Det handlade eventuellt om ett koldioxidutsläpp från en maskin. Ambulanspersonal ska ha tittat till de drabbade, men ingen ska ha varit nämnvärt skadad. Polisen bedömde händelsen initialt som en arbetsplatsolycka. Patrullen dokumenterade omständigheterna och tog uppgifter för en anmälan om vållande till kroppsskada genom arbetsplatsolycka.

RELATERADE ARTIKLAR

Arbetet med länets koldioxidbudget, energi- och klimatstrategi är nu klar. Arbetet leds av...
Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person...
Saab har fått ett supportkontrakt för Gripen C/D i Sydafrika gällande service och underhåll....

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
12.7 ° C
13.3 °
12.2 °
79 %
4.6kmh
75 %
mån
12 °
tis
15 °
ons
15 °
tor
15 °
fre
14 °