12.7 C
Linköping
måndag, oktober 3, 2022

Polisnatten: Skadegörelse och viltolyckor

Polisen i Östergötland har hanterat 55 ärenden mellan klockan 22 00 och 06 00. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Polisen larmades 01 50 till en butik på Kungsgatan i Norrköping med anledning av en skadegörelse. En man ska ha haft sönder flera rutor till lokalen med ett tillhygge. Polis åkte till platsen men ingen misstänkt gärningsman påträffades. Flera rutor ska ha skadats. Händelsen rubriceras som skadegörelse, det finns ingen misstänkt i nuläget.

Berusad bilist i Horken

Polisen fick samtal 02 20 om en misstänkt berusad bilist i Skärblacka, Norrköping. Bilisten hade kört vingligt. Flera polispatruller involverades i ärendet och senare påträffades den aktuella bilen utanför Skärblacka i området Horken. Bilen var parkerad och i anslutning till bilen befann sig en misstänkt förare som är en man i 25-årsåldern. Han var berusad och misstänks för grovt rattfylleri och grov olovlig körning. Han fick följa med för provtagning.

Man krossade fönster

Polisen larmades 04 23 om en skadegörelse i centrala Linköping. Det var en man som hade krossat minst ett fönster till ett café. Polis åkte till platsen men ingen misstänkt gärningsperson fanns kvar. Händelsen rubriceras som skadegörelse, det finns ingen misstänkt i nuläget.

RELATERADE ARTIKLAR

Arbetet med länets koldioxidbudget, energi- och klimatstrategi är nu klar. Arbetet leds av...
Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person...
Saab har fått ett supportkontrakt för Gripen C/D i Sydafrika gällande service och underhåll....

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
12.7 ° C
13.3 °
12.2 °
79 %
4.6kmh
75 %
mån
12 °
tis
15 °
ons
15 °
tor
15 °
fre
14 °