-7.5 C
Linköping
tisdag, november 28, 2023

Polisnatten: Skadegörelse och viltolyckor

Polisen i Östergötland har hanterat 55 ärenden mellan klockan 22 00 och 06 00. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Polisen larmades 01 50 till en butik på Kungsgatan i Norrköping med anledning av en skadegörelse. En man ska ha haft sönder flera rutor till lokalen med ett tillhygge. Polis åkte till platsen men ingen misstänkt gärningsman påträffades. Flera rutor ska ha skadats. Händelsen rubriceras som skadegörelse, det finns ingen misstänkt i nuläget.

Berusad bilist i Horken

Polisen fick samtal 02 20 om en misstänkt berusad bilist i Skärblacka, Norrköping. Bilisten hade kört vingligt. Flera polispatruller involverades i ärendet och senare påträffades den aktuella bilen utanför Skärblacka i området Horken. Bilen var parkerad och i anslutning till bilen befann sig en misstänkt förare som är en man i 25-årsåldern. Han var berusad och misstänks för grovt rattfylleri och grov olovlig körning. Han fick följa med för provtagning.

Man krossade fönster

Polisen larmades 04 23 om en skadegörelse i centrala Linköping. Det var en man som hade krossat minst ett fönster till ett café. Polis åkte till platsen men ingen misstänkt gärningsperson fanns kvar. Händelsen rubriceras som skadegörelse, det finns ingen misstänkt i nuläget.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 100-tal ärenden som...
Igår kväll begicks ett grovt våldsbrott i centrala Norrköping när en man blev...
Ett barnet är i tioårsåldern Barn skadades i en trafikolycka i Norrköping under eftermiddagen....

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
-7.5 ° C
-6.3 °
-8 °
87 %
6.2kmh
75 %
tis
-6 °
ons
-2 °
tor
-2 °
fre
-5 °
lör
-6 °