9.5 C
Linköping
söndag, oktober 2, 2022

Polisnatten: Misshandel, berusade personer och viltolyckor

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 60 ärenden mellan klockan 22 och 06. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Polisen larmades 22 43 till Hospitaltorget i Linköping med anledning av ett pågående bråk utomhus. Enligt vittnesuppgifter skulle två män ha misshandlat en tredje man. Flera polispatruller åkte till platsen men ingen fanns kvar, men i närområdet påträffades samtliga parter. Två män grips misstänkta för grov misshandel. De gripna är i 35-årsåldern. Tidigt på måndagsmorgonen anhölls männen efter åklagarbeslut. Den drabbade mannen, som är i 30-årsåldern, var vaken och talbar. I övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget.

Polisen larmades till 23 08 Ströbogatan i Norrköping med anledning av en trafikolycka. Det handlade om en singelolycka där en personbil var inblandad. Ingen person ska ha fått allvarliga fysiska skador. Bilen fick omfattande skador och behövde bärgas från platsen. Polisen kommer att utreda orsaken till olyckan.

RELATERADE ARTIKLAR

Den 1 oktober inrättas sex nya civilområden i Sverige, varav Östergötlands län ingår i det...
Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 80-tal ärenden som...
Hälso- och sjukvårdsnämnden har i veckan fattat beslut och avsatt resurser för att Region...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
kraftigt duggregn
9.5 ° C
10 °
9.2 °
97 %
2.1kmh
100 %
sön
10 °
mån
13 °
tis
15 °
ons
15 °
tor
15 °