-7.5 C
Linköping
tisdag, november 28, 2023

Stångåstaden en attraktiv arbetsplats – enligt “Great Place to Work”

Det amerikanska undersöknings- och konsultföretaget Great Place to Work har nyligen offentliggjort sin lista över Sveriges bästa arbetsplatser och av detta framgår deta att Stångåstaden, Linköpings kommunala bostadsbolag är i topp när det handlar om attraktiva arbetsplatser i Sverige.

Great Place To Work bygger sin ranking dels genom medarbetarundersökningar, dels genom att titta på hur företag motiverar, inspirerar och tar hand om sina anställda.

Värderingsstyrt bolag

Undersökningen visar att 94 procent av Stångåstadens medarbetare tycker att de jobbar på en mycket bra arbetsplats vilket leder till att Stångåstaden hamnar på plats sju på listan över de mest attraktiva arbetsplatserna bland medelstora bolag i Sverige.

– Vi är ett värderingsstyrt företag där medarbetaren ges ett stort ansvar. Det gläder oss att se att våra medarbetare uppskattar det arbetssättet och återigen ger oss ett högt betyg. Vi har en stark arbetsplatskultur och den har varit extra värdefull att luta sig emot då omvärlden under de senaste två åren har krävt snabba anpassningar. Vår värdegrund uppmuntrar oss att tänka nytt, att utmana både oss själva och våra arbetssätt. Vi är övertygade om att det en viktig del i att vi trots en pandemi har lyckats hålla engagemanget uppe internt och kunnat fortsätta erbjuda kunderna en bra och professionell service, säger Fredrik Törnqvist, vd Stångåstaden i ett pressmeddelande.

OM: Great Place to Work® är ett undersöknings- och konsultföretag med huvudkontor i USA och med dotterbolag världen över. Varje år utför man medarbetarundersökningar av 19,8 miljoner medarbetare från över 10 000 organisationer i 106 länder. 

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 100-tal ärenden som...
Igår kväll begicks ett grovt våldsbrott i centrala Norrköping när en man blev...
Ett barnet är i tioårsåldern Barn skadades i en trafikolycka i Norrköping under eftermiddagen....

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
-7.5 ° C
-6.3 °
-8 °
87 %
6.2kmh
75 %
tis
-6 °
ons
-2 °
tor
-2 °
fre
-5 °
lör
-6 °