13.1 C
Linköping
måndag, september 26, 2022

Polisnatten: Inbrott och viltolyckor

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 75 ärenden mellan klockan 22 00 och 07.00. Patrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Polisen larmades vid midnatt till en byggarbetsplats på Grundläggaregatan i Norrköping med anledning av ett inbrott. Ett vittne hade sett en person som såg ut att bryta upp en container innan personen sprang från platsen. Händelsen rubriceras som stöld, det finns ingen misstänkt för brottet. Vad som har stulits är inte preciserat. En brottsplatsundersökning genomfördes.

Pågående inbrott

Polisen larmades 03 15till ett företag på Blixholmsvägen i Norrköping med anledning av ett pågående inbrott. Via ett kameralarm kunde ett bevakningsföretag se att två personer rörde sig inne på företagets område. Flera polispatruller åkte till platsen. Hundpatrull involverades i sökandet och lokaliserade de två personerna som sedan greps. Personerna lokaliserades i anslutning till platsen. De gripna är två män, båda är i 35-årsåldern. Brottsrubriceringen är stöld genom inbrott. Under söndagsmorgonen anhölls männen, ärendet är åklagarlett.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22 00-07 00 hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län....
Polis larmades igår 16 31 till Dunderbacken i Finspång med anledning av att en...
I landsbygderna i Finspång och Mjölby kommer det att ske en del positiva ...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
13.1 ° C
13.7 °
13 °
72 %
3.6kmh
100 %
mån
12 °
tis
17 °
ons
14 °
tor
10 °
fre
11 °