17.5 C
Linköping
måndag, augusti 15, 2022

Försvunnen man återfunnen

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. Två har gripits.

Polisen har under natten haft att hantera ett antal fall av mindre stölder, lägenhetsbråk och fylleri. Inga större våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Den man som försvann igår eftermiddag från bostaden i Johannelund är nu återfunnen välbehållen.

Försvunnen person

Klockan 14.53 igår fick polisen ett samtal om att en man saknades av anhöriga.

Mannen som försvann är i 55-årsåldern, 176 cm lång och smal kroppsbyggnad. Han har grått buskigt skägg. Han är troligen iklädd en blå eller svart täckjacka, svartvita träningsbyxor, svart mössa med ett märke och svarta skor.

Polisen sökte mannen med två polispatruller men det fanns inga tydliga uppgifter om vart han kan ha tagit vägen varför det var angeläget med allmänhetens hjälp.

Klockan 19.52 fick polisen samtal från en privatperson, boende i centrala Linköping. Inringare trodde att det var den försvunne mannen som knackat på där och bett att få låna toaletten. En polispatrull åkte direkt till platsen och kunde konstatera att det stämde, det var den eftersökte mannen. Han var i god form och fick skjuts med polisbil tillbaka till bostaden och hans anhöriga underrättatades.

Slutet gott allting gott

Polisen vill tacka alla som har engagerat sig och lämnat uppgifter som vi har kunnat kontrollera. Alla dessa tips har varit till god hjälp i eftersöksarbetet.

RELATERADE ARTIKLAR

Under morgonen fick polisen in samtal om en skadad person utomhus i Mjölby. Försök...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 70-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 80-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits....

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
dimma
17.5 ° C
18.7 °
17 °
97 %
2.1kmh
100 %
mån
29 °
tis
30 °
ons
29 °
tor
28 °
fre
31 °