28.2 C
Linköping
lördag, augusti 13, 2022

Misstänkt drogpåverkan och fylla – så var natten mot måndag

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

Klockan 00.12 träffade polisen en misstänkt drogpåverkad man anträffades på Rydsvägen i Linköping. Mannen, som är i 25-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör angående misstänkt ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Klockan 04.17 och i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Råbergaleden i Linköping uppstod misstanke om rattfylleri på mannen, som är i 65-årsåldern. Han fick följa med för provtagning och förhör, varefter han frigavs.

Klockan 05.12: SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på E4 i södergående körriktning där en lastbil kört av vägen. Ingen person skadades vid olyckan och det finns ingen misstanke om brott. Se Trafikverkets hemsida om hur trafiken påverkas.

Klockan 06.14: SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 51 vid Sonstorp där en trafikolycka inträffat. Enligt SOS ska en motorcyklist ha kört av vägen. Polisen åkte till platsen. Föraren, en man i 55-årsåldern har förts till sjukhus med ambulans, oklart skadeläge.

RELATERADE ARTIKLAR

Det var strax innan klockan 23 som larm inkom om viltolycka på E4 mellan...
Det var vid 11.30-tiden på fredagen som räddningstjänst, ambulans och polis larmades till en...
Strax före klockan 19 larmades räddningsenheter till en singelolycka på E4 i Linköping. I norrgående...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
28.2 ° C
28.7 °
27.2 °
40 %
2.1kmh
67 %
lör
30 °
sön
31 °
mån
29 °
tis
32 °
ons
28 °