9 C
Linköping
lördag, september 18, 2021

Misstänkt drogpåverkan och fylla – så var natten mot måndag

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

Klockan 00.12 träffade polisen en misstänkt drogpåverkad man anträffades på Rydsvägen i Linköping. Mannen, som är i 25-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör angående misstänkt ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Klockan 04.17 och i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Råbergaleden i Linköping uppstod misstanke om rattfylleri på mannen, som är i 65-årsåldern. Han fick följa med för provtagning och förhör, varefter han frigavs.

Klockan 05.12: SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på E4 i södergående körriktning där en lastbil kört av vägen. Ingen person skadades vid olyckan och det finns ingen misstanke om brott. Se Trafikverkets hemsida om hur trafiken påverkas.

Klockan 06.14: SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 51 vid Sonstorp där en trafikolycka inträffat. Enligt SOS ska en motorcyklist ha kört av vägen. Polisen åkte till platsen. Föraren, en man i 55-årsåldern har förts till sjukhus med ambulans, oklart skadeläge.

RELATERADE ARTIKLAR

En man i 20-årsåldern ska ha blivit misshandlad och hotad av flera gärningsmän som...
Efter det senaste mordförsöket i Ryd har Linköpings kommun nu valt att förstärka och...
Under gårdagens eftermiddag och vid 16.00-tiden hade ett gäng män samlats i Skäggetorp för...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,380FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
9 ° C
10.2 °
8.1 °
66 %
2.1kmh
90 %
lör
9 °
sön
12 °
mån
10 °
tis
10 °
ons
18 °