10.7 C
Linköping
lördag, september 18, 2021

Bråk i Tornby vid “bilträff”

Polisens har under natten hanterat 126 ärenden som rör Östergötlands län. 20 personer har omhändertagits för berusning och/eller ordningsstörning och tre personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

Fylla och misshandel

Under lördagskvällen var det en bilträff på parkeringen vid Media Markt i Tornby, Linköping. Polispatruller har vid olika tillfällen under kvällen genomfört kontroller för att säkerställa att ordningen upprätthålls och strax efter klockan 01:00 inkom larm om pågående bråk vid området. När polispatrull anlänt var det mycket folk och rörigt på plats. Polisen försökte bilda sig en uppfattning om vad som hänt.

För full för förhör

Två personer omhändertogs enligt lagen om berusning. Två anmälningar om misshandel samt en anmälan om ringa misshandel skrev också men på grund av hög berusningsgrad har inga förhör kunnat genomföras.

RELATERADE ARTIKLAR

En man i 20-årsåldern ska ha blivit misshandlad och hotad av flera gärningsmän som...
Efter det senaste mordförsöket i Ryd har Linköpings kommun nu valt att förstärka och...
Under gårdagens eftermiddag och vid 16.00-tiden hade ett gäng män samlats i Skäggetorp för...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,380FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
10.7 ° C
11.2 °
10.2 °
67 %
5.1kmh
90 %
lör
11 °
sön
11 °
mån
10 °
tis
12 °
ons
15 °