28.2 C
Linköping
lördag, augusti 13, 2022

Bråk i Tornby vid ”bilträff”

Polisens har under natten hanterat 126 ärenden som rör Östergötlands län. 20 personer har omhändertagits för berusning och/eller ordningsstörning och tre personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

Fylla och misshandel

Under lördagskvällen var det en bilträff på parkeringen vid Media Markt i Tornby, Linköping. Polispatruller har vid olika tillfällen under kvällen genomfört kontroller för att säkerställa att ordningen upprätthålls och strax efter klockan 01:00 inkom larm om pågående bråk vid området. När polispatrull anlänt var det mycket folk och rörigt på plats. Polisen försökte bilda sig en uppfattning om vad som hänt.

För full för förhör

Två personer omhändertogs enligt lagen om berusning. Två anmälningar om misshandel samt en anmälan om ringa misshandel skrev också men på grund av hög berusningsgrad har inga förhör kunnat genomföras.

RELATERADE ARTIKLAR

Under morgonen fick polisen in samtal om en skadad person utomhus i Mjölby. Försök...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 70-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 80-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits....

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
28.2 ° C
28.7 °
27.2 °
40 %
2.1kmh
67 %
lör
30 °
sön
31 °
mån
29 °
tis
32 °
ons
28 °